• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

On turha kärsiä vaivoista ja syödä särkylääkkeitä, kun apukin on saatavilla

Nosturia 30 vuotta ajanut ja kirvesmiehen töitä tehnyt Pentti rikkoi oikean kätensä Egyptissä suomalaisella rakennustyömaalla 1985. Pääsin kotimaahan, ja kaksi viikkoa kannoin kättä tukisiteessä sekä söin särkylääkkeitä. Kun kyynärpää parani sen verran, että tulin sen kanssa toimeen, palasin takaisin töihin. Siinä tein kuitenkin virheen, sillä käsi kipeytyi heti uudelleen, Pentti toteaa.

Laaksonen kertoon saaneensa käteensä fysikaalista hoitoa kolmesti viikossa yhteensä yli 100 kertaa, – ilman tulosta. Tämän lisäksi kokeilin hermoratahierontaa 25 kertaa. Kävin 10 kertaa akupunktiohoidossakin, sekä vielä tavallisessa hieronnassa n. 10 kertaa. Vuonna 1985 vietin myös kolme viikkoa kylpylässä. Mikään ei tuntunut auttavan.

Onneksi kuulin viime keväänä paikallisradiosta Hannu Timosen haastattelun, jossa hän kertoi menestyksellisestä toiminnastaan manuaalisin keinoin tuki- ja liikuntelinvaivojen hoidossa. Niinpä päätin tulla tänne hoitoon, ja täytyy sanoa, että jo neljän hoitokerran jälkeen kyynärpääni oli oireeton. Myös olkapääni on nyt kunnossa, eikä särkyä ole enää esiintynyt. Voin tässä todeta muille vastaavassa tilanteessa oleville, että turha on kärsiä vaivoista ja syödä särkylääkkeitä, kun apukin on saatavilla.

Nykyposti n:o 4/97

Vieritä ylös