• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Den första behandlingen hjälpte

Reijo från Imatra berättar följande:

Min fibromyalgi kom sakta smygande under årens lopp. Jag hade konstiga smärtor och värk, magsymptom, stelhet och styvhet. Jag drabbades av sömnstörningar och depression. Detta ökade naturligtvis spänningarna och förvärrade de övriga symptomen. Då började ett mångårigt springande hos olika läkare, som skrev ut en massa piller. Någonstans fick jag syn på Hannu Timonens annons om hur man kan råda bot på fibromyalgi. Fast vägen från Imatra är lång, var jag beredd, och det var det värt! Redan efter första behandlingen var värken borta! Det tog inte längre ont i benen, höfterna eller händerna. Jag grät och gör det fortfarande många gånger. Är detta mina ben: värkfria, avslappnade och varma? Det är ett under efter så många plågsamma år. Timonen visade också metoder, med vilka jag kan sköta kroppen och hålla mig själv i skick.

Speciellt minns jag orden om vadav fibromyalgi uppkommer. När jag frågade detta kom svaret kort och kraftigt: Av dumhet!

Det var den bästa diagnosen jag någonsin har hört och den bet på en styvnackad och envis person som jag. Vem skulle vilja vara det? ”Jag var inte och är inte det! …Mera”

Pargas Kungörelser / Paraisten Kuulutukset 17/2004

Scroll to Top