Patient feedback

Jag lever fullt ut igen

Hoitokertomuksia - Manuaaliterapeutti Hannu Timonen

Hej, jag heter Elena, jag arbetar som en logoped i St. Petersburg.

För några år sedan började huvudvärken att plåga mig, smärtan stegrades och blev ibland outhärdlig.

Mina arbetsdagar är stressade och mina klienter väntar på min hjälp, men de mest smärtsamma dagarna var jag tvungen att stanna hemma och försöka hantera min smärta.

Neurologen gav injektioner och mediciner för att förbättra blodcirkulationen i hjärnan, samt att jag var på axelmassage. Diagnosen var migrän och osteokondros. Efter behandlingarna blev jag bara tillfällig hjälpt. De tog även magnetröntgen av hjärnan, men ingenting hittades. Huvudvärken, stelhet i nacken och bröstkorgen fortsatte, samt smärta ut i armarna. Det var brådskande att säkerställa diagnos.

Jag besökte ofta mina vänner i Finland och de rekommenderade att kontakta manualterapeut Hannu Timonen, som är välkänd i Skandinavien, men även globalt.

Hannu lyssnade noggrant på hela min historia vid vårt första möte och lovade att bota mig. Han övertygade mig fullständigt.

Den första behandlingen var smärtsam, men den andra var redan mycket behagligare. Efter fyra behandlingar kände jag mig som en ny människa. Jag fick tillbaka mitt aktiva liv och lever fullt ut igen.

Hannu gav detaljerade hemövningar.

Jag önskar Hannu hälsa, lycka och välgång i sitt arbete.

Hälsningar Elena

20.02.2020 Elena Ponomareva

Rulla till toppen

Kontaktförfrågan