Patient feedback

Tinnitus försvann efter den första behandlingen

Hoitokertomuksia - Manuaaliterapeutti Hannu Timonen

Hej, jag heter Ville-Veikko 49 år. Tidigare var jag aktiv innom idrotten som, långdistans och hinder. Jag slutade min tävlingskarriär 1998 vid åldern 28år.

Idag arbetar jag som underhållschef inom ett idrottscenter. Arbetet är fysiskt krävande och mina armar och händer blir mest utsatta.

År 2014 eskalerade värken så jag var tvungen att söka läkare. Diagnosen blev tennisarmbåge i båda armarna. Jag fick medicin, fysioterapi och övningar att göra hemma. Allt detta gav ingen effekt. Trots smärtan försökte jag göra gymövningar, vilket hjälpte lite för stunden.

Arbetsuppgifterna ökade, därav fanns ingen tid för träning och smärtan förvärrades. Till och med handlederna var redan så smärtsamma att jag blev kraftlös i fingrarna, det mesta föll i golvet.

Jag träffade Hannu Timonen på sportcentret och berättade om mina problem. Då hade jag redan lidit i fyra år när jag bestämde mig för att gå till honom.

Den första behandlingen var smärtsam, men den hjälpte redan tydligt. Efter den andra och tredje behandlingen var jag symptomfri. Innan jag gick ställde jag en fråga till Hannu. ”Finns det någon hjälp mot tinnitus. Jag har haft besvären ett tag men sista månaden var varit hemskt störande. Hannu svarade, att sannolikheten är mycket bra.

Tinnitus försvann med en behandling.

Under min aktiva karriär prövade jag på massor med olika behandlingar, så jag vet hur de är. Hannus behandlingssätt är unikt. Resultatet är helt otroligt. Skillnaden mellan behandling och behandling är väldigt stor.

Jag rekommenderar Hannus behandlingar till alla. Jag led onödigt i många år, fast hjäpen fanns så nära.

29.05.2020 Ville-Veikko Sainio

Rulla till toppen

Kontaktförfrågan