Patient feedback

Handleden behövde inte opereras

Hoitokertomuksia - Manuaaliterapeutti Hannu Timonen

Jag heter vuokko svedström och har arbetat som sjuksköterska i hela mitt yrkesliv. I december 2018 började min höger hand att domna på natten och blev värre med tiden.

Jag gick till våran företagsläkare i februari 2019. På grund av en ENMG var diagnosen karpaltunnelsyndrom och jag fick en remiss för operation i april, då skulle jag bli också pensionär.
I maj hade jag redan tid till min knäprotesoperation, så handledsoperationen blev uppskjuten.

När jag återhämtade mig efter knäoperationen, så vilade jag handen då blev symtomen lite mildare.

I maj 2020 gick jag till jobbet innom hemtjänsten, eftersom tiden hemma blev lite tråkig. Arbetet är mycket fysiskt och tungt. Handen började domna mer igen. I december var det redan outhärdligt. Jag var redo att boka en ny operationstid så snart som möjligt.

Vid det sista tilfället fick jag veta att Hannu Timonen har behandlat handleder med ytterst bra resultat och jag kontaktade honom. Jag berättade om mina symtom och att jag skulle bli opererad. Hannu sa att han kan få min hand symtomfri med sina behandlingar.

Så jag gick till hans mottagning och efter några behandlingar var min hand bra igen och domningar och stickningar försvann. Jag är verkligen glad att jag har undvikit en onödig operation. Om symtomen kommer tillbaka då vet jag vart jag ska vända mig.

08.08.2021 Vuokko Svedström

Rulla till toppen

Kontaktförfrågan