• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Den första behandlingssessionen hjälpte mig

Kaarina Selin, som har blivit behandlad av Timonen, berättar för oss att hon hade sökt hjälp för sina armproblem hos åtskilliga läkare, inräknat psykiatrer, utan resultat. – Smärtstillande mediciner hjälpte inte längre när jag for för att träffa Timonen. Min arm var i så dåligt skick att jag inte kunde lyfta ett föremål som vägde ett halvt kilo utan smärta.

Redan den första behandlingen fungerade och lindrade smärtan.

Kaarina Selin säger att det uppenbarligen finns en hel del människor som hon som lider av armbågs- och axelproblem och som inte vet var de skall få hjälp fastän hjälpen finns på lika nära håll som läkaren.

Kaarina förklarar att hon fick sin arm behandlad två gånger. Före den behandlingen hade Timonen behandlat problem hos hennes sida och upptäckt att ett revben satt helt löst. Timonen hänvisade sin patient till en läkare som kirurgiskt tog bort hennes lösa och skadade revben.

– I 15 år hade jag sprungit från en läkare till en annan på grund av smärtan i min sida. Jag hade dessutom högt blodtryck och rytmstörningar. Läkarna undersökte mig slutligen noggrant från huvud till fot och kom till slutsatsen att felet fanns mellan patientens öron och att man bör lära sig leva med sina besvär.

Sedan blev jag arg och beslöt mig för att pröva på kiropraktisk behandling och Timonen fann slutligen en verklig orsak till mina besvär.

Kaarina Selin berättar att när hon behandlades manuellt för första gången var hon i verkligt d&;aring;lig kondition. De behandlingar som ordinerats av läkare hjälpte inte alls.

– Jag kände mig helt invalidiserad. Jag hade problem med magen, brist på aptit, smärta nerepå ryggen, rytmstörningar och smärta i armarna.

Kaarina förklarar att hon efter behandlingen kände sig som om hon gick på moln. – Nu kan jag utföra arbeten som vårsådd och trädgårdsskötsel och plocka bär i skogen. Tidigare var sådana aktiviteter omöjliga, det var bra om jag kunde ställa en kastrull på spisen och svälja värkmedicin.

Jämfört med att ständigt springa från läkare till läkare har besöken hos Timonen varit ganska fåtaliga.

– Jag är så glad över att livet är värt att leva igen” avslutar Kaarina Selin.

Länsi-Suomi, Söndag, 27 februari 27, 1994

Scroll to Top