Patient feedback

Sju symptomfria år

Hoitokertomuksia - Manuaaliterapeutti Hannu Timonen

En av Hannu Timonens nöjda kunder är Kirsi-Mari Laine 42år från Loimaa.
– Jag var hos Hannu sju år sedan pga min fibromyalgi. Jag hade smätor i hela kroppen även i lederna, det var svårt att stiga upp ur sängen och efter arbetsdagen orkade jag inte göra någonting. Smärtan gick ända ner till fotsulorna. Jag besökte företagshälsovården, men fick bara recept på smärtmedicin.

Kirsi-Mari hade någon gång tidigare klippt ur Hannus annons i Turun Sanomattidningen och en gång när hon städade skåpen hittade hon annonsen igen. Då tänkte hon att jag kommer inte att missa någonting om jag provar på, jag var redan tillräcklig dålig.

-Jag ringde till Hannu som själv var sjukskriven efter en axeloperation, men ändå tog han emot mig redan veckan efter. Jag besökte honom fyra gånger i fyra veckor och symptomen försvann. Jag har varit helt symptomfri i sju år och utan medicin. Efter behandlingar kändes det alldeles otroligt, jag upplevde att jag hade fått ett nytt och smärtfritt liv.

Kirsi-Mari besökte Hannu på nytt hösten 2013, men inte pga fibromyalgi, utan tennisarmbåge, som hade blivit dålig under en renovering. -Armbågssmärtan försvann efter några behandlingar. Man måste bara beundra hur duktig och målmedveten han är.

Terveys Hymy (hälsobilagan i Hymy) 9/2014

Scroll to Top

Kontaktförfrågan